Sibuk Open House..

9/17/2011 02:33:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Blurppp alhamdulilah kenyang sudah...*baru lepas minum nescafeO :p
'Amboii di sana, makan tak ingat di sini ye...Waaa Mak Odah, banyaknya amik sate tu, boleh habis ke tu?...Aiik Pak Usop, dah berapa kali keluar masuk tandas tu?...Haa kan dah kata, makan tu beringat2 sikit adik Siti oiii, kan dah sakit perut'..kekekekeke
Hurmm gitulah kata2 dan ucapan yang akan terpacul tiap kali kita gi openhouse kan, ingat! makan tu kena hati2, jangan main belasah je, semua nampak sedap, tapi kang sendiri sakit, sendiri tanggung la yek, jangan salahkan tuan rumah pulak sebab sakit perut cirit birit tu.... :p
Aku? harini pun ada 3 open house, tapi macam rasanya tak dapat penuhi semuanya, harap tuan tanah janganlah kecil hati ye, bukan tak sudi tapi ada hal yang nak di settlekan dulu..

Image search dari en.google..

Selagi namanya bulan Syawal, selagi tulah musim open house tak close2..tapi kalau dah namanya raya, jangan tunggu di jemput open house baru nak pergi tau, ingat! hari raya untuk kita saling bermaaf maafan, so sudi2kanlah datang dan pintu senantiasa terbuka, cuma kena la call dulu tanda hormat kat tuan tanah, kang tak pasal2 tuan tanah tengah berkemban pulak..hehehehe 
*Yang bestnya tu, dapo tak payah berasap la kan berminggu2..hahahahaha





P/S: Aduhhhh nak pergi mana satu ni?????????????????....serba tak kena!!!


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. ako lapar, x mkn sgt pun tadi... huhu

    ReplyDelete
  2. ayu dapat 3 undangan..
    memang tak dapat penuhi..
    sebab hari nie dapat tempahan..

    kalau join rasanya kita punya berat badan bertambah berkilo2.. hehhe

    ReplyDelete
  3. Retna: Huhuhuhu aku lapar nasi..kat rumah ni x masak, asyik dok gi openhouse jek... :p

    ReplyDelete
  4. Ayu: Huwaaa bila nak raya dengan Ayu ni?????

    ReplyDelete
  5. Selagi terdaya.. penuhi undangan openhouse.. biar sejuk mata dan hati tuan yang mengundang ;)
    tapi..
    kalau dah emang tak larat.. perut menjerit senak.. aje baiknya ampun maaf dipinta hihi..
    Alamat dah di email.. bila ye Sis-Lin sudi ke teratak kita ;)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.