Spontaneous Thursday #6: Rindu.

9/15/2011 08:21:00 AM

Assalamualaikum wbt..


Aku Rindu Kamu...I Miss U...




Apa itu Spontaneous Thursday? 




P/S: Batuk makin menjadi2....grrrrrrrrrrrrrrrrrr


You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. Nazuha: rindu kamu juga N... :)

    ReplyDelete
  2. As salam Lin :)

    Rindu awak juga ahaks!..
    Berebut2 sendiri Oeya ni mengejar blog2 kesayangan yg ketinggalan aduhhh!!

    Jap kita gerakan skodeng terpantasss k!!

    Selamat Hari Raya muahhh! muahhh!

    ReplyDelete
  3. oo rindu ya!
    awak tau kita pun sama!
    rindu juga..
    jauh tu... ntah bila lagi nak lepaskan rindu kan..!

    eh eh awak pun rindu juga macam saya?! takpe .. meh kita sesame tanggung rindu :p

    ReplyDelete
  4. AKO@retna sesame kita berindu-rinduan pd Sis-Lin :)

    Kalau turun JB jemputlah singgah ke teratak Oeya ye :)

    Bahagia mengenali kalian muahhh!

    ReplyDelete
  5. Oh Oeya: Hehehe rindu kamu juga,..
    wahh sakan beraya sampai tak dtg baca ke? kekekeke

    TQ dear...kamu lah pengunjung dan pengomen tegar di sini..i likeee :)

    ReplyDelete
  6. Retna: Kannnn kamu tau sapa di rindu kannnn...kita jugaaaaaaa...

    Takpe takpe..tggl beberapa hari saja lagi pasti terubat rindu...heheheh :p

    ReplyDelete
  7. get well soon.. skrg mmg musim batuk, selsema & demam..

    ReplyDelete
  8. Fatin: Thankx dear..sekarang dh beransur sihat, dan suara semakin pulih....

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.