Wordless Wednesday #8: Kucing Terbiar

9/07/2011 07:30:00 AM

Asaalamualaikum wbt...

Segalanya dan ceritanya ada di SINI.


Image dar FB 'Kucing Terbiar & Anjing Jalanan.


Apa itu Wordless Wednesday? Rujuk SINI : http://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy
atau
SINI : http://malaysianww.blogspot.com/ 




P/S: Waaaaaa ngidam nak makan sate laaaaaaaaaaaaaaaaaa :p


You Might Also Like

6 Comments

  1. sate? an pun x puas mkn satey yg mak buat. satey ada dlm frezer kuah nya enggak ada. kena g beli kacang lol.

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan: Tu la teringin mau makan sate ni Ann...huwaaaa
    Raya uma orang xde sate pulak... :(

    ReplyDelete
  3. T.T

    masih lagi sedih tgk pet2 ni...

    ReplyDelete
  4. Kesian tengok kucing-kucing tu. Ingat nak tambah lagi kucing-kucing kat rumah ni, tapi sekarang ni pun dah banyak dah. T.T

    ReplyDelete
  5. Fadzmie: Nak bela byk2 pun kena tgk juga..kang tkt tak terbela dn terberi kasih sayang..kesian juga kan nnti..huhuhu

    sis punya kucing lari ikut betina, sampai la ni x balik2 lagi...huwaaaa :((

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com