Friday, October 14, 2011

Jemput makan semua...

Assalamualaikum wbt...

Haaa asyik2 update online status kat facebook je kan, apakata kita update dan masuk gambo juga kat blog ni hehehe..
Walaupun cara dan kaedahnya lain blog dengan facebook ni, tapi rasanya amik masa tak sampai pun 30minit kan, bukannya suruh tulis taip penjang2, pendek tapi padat jadi leeee....
Yang penting updateeee...lalalalalalala...*ye leeee nak update le niiii :p


*Kari ikan tenggiri + sup sayur rangka ayam + tempoyak + petai..
(Lauk sardin sambal dengan telur dadar je Lin tak amik)..hehehehe, 
Apa? Banyak lauk? Ohhh kalau hari Jumaat memang Lin masak lebih menu, sebabnya anak2 banyak masa duduk rumah, so mereka ni makan makan dan makan aje..huhuhu hari lain, balik sekolah dah penat, petang ke malam baru makan, tapi hari Jumaat, balik sekolah terus makan, nanti petang makan lagi, malam makan lagi, so sebab tu Lin masak lebih menunya..heheheh :p

Jemput makan semuaaaaaaaaa...Bismillahirrohmannirrohimmm..




P/S: Tekak teringin nak makan pulut kuning laaaaaaaa...huhuhuhu

2 comments:

  1. Makannn.. jemput makannn.. dap nyerrr :)

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: Blurppppp alhamdulilahhhh...kita tggu juga kue tiaw kerang dia..kekekekekeke :p

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com