My Wishlist Besday..19 days left!

10/31/2011 04:13:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Entry di bawah ni saja aku buat untuk lepas gian dan angan2 bersempena lagi 19 hari kedatangannya angka 35 dalam hidup aku..ermm so entry ni takde kena mengena dengan sapa2 atau ayat2 cinta kepada sesiapa saja ok! hanya gambar memainkan peranan saja..saja suka2 hati aku..hehehehe
Kowang pun tak perlu gelak ye cuma 'senyum tak perlu kata apa2' :p

Yang Utama: Canon eos 1100d


Yang kedua: Samsung galaxy tab 10.1


Yang ketiga: Convection Oven.


Haaaaahahaha makan hati menjeling ye kowang baca dan tengok, tak hagak2 kan Puan.Marlin ni demand!!! aishhh kalaulah le angan2 tak sudah aku ni jadi kenyataan kannnnnnnnn....ermmmm
*incik suami mai le baca sini meh.. :p






P/S: Tak dapat hadiah pun tak pe, janji ingat dengan ikhlas beri ucapan kasih sayang cukup bahagia buat aku.. tapi kalau dapat, arghhhhh terkedu membisu..!


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. Retna: Hahahah sapa suruh ko komen..kan suruh senyumm aje :p

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan: Laaa bila plk Lin ada? huhuhu kalau dah ada dah tunjuk dalam blog nie..huhuhu
    bru letak dalam wishlist ni haaa huhuhu

    ReplyDelete
  3. perghhhhhhh! eh, senyum2...tak perlu kata apa2.... :)

    ReplyDelete
  4. lalalalalalalala...

    lalalalalalalala...

    lalalalalalalala...

    :)

    :)

    :)





    *pssttt! eleh.. kalau betol2 dpt nanesss la tuh heheh

    ReplyDelete
  5. Sunah: Ye ye x dapat pun bagi senyuman mu itu sudah berharga :)

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: Tau xpe..bukan nangis lagi, nak jerit2 atas bukit loooooo... :p

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.