Offer! Nescafe 3 in 1 'RICH'

10/28/2011 08:36:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Jemput minum...ermmm 'Nescafe 3 in 1 rich' di perbaharui dengan buih2 halus sangat aku suka buat masa ni, sebabnya yang 'rich' bungkus hijau ni, terasa kepekatan nescafe dia berbanding yang lain, sekali hirup bikin kepala otak yang stress jadi aktif tetiba..hehehe *itu akuuuuuuuu le.. :p


Nak jadikan cerita, tadi sewaktu 'melarikan diri' ke Jusco, Lin pegi la kebahagian minuman segera kopi ni, memang terus tuju ke Nescafe, sebabnya stok kat rumah tinggal sikit, tup2 ada offer la pulak, kalau ikut harga biasa sebungkus rm13.99 *tak silap*, tapi tadi offer cuma rm10.99, pastu kalau beli 3 bungkus dapat baucer Jusco rm5, jadi kira punya kira, jimat banyak tu dari harga asal kan? tolak lagi dengan baucer rm5,..ermmmm sambil duk termenung fikir punya fikir, zassssss terus amik 3..hehehe jimat jimat, pastu dapat pulak free gift buku nota dia, kira ok le tu, dapat la buat stok untuk sebulan setengah tu, ye la 1 hari 2 kali minum..kekeke :p
So sapa2 nak pegi beli pi le cepat, esok last day offer kat Jusco tu..hehehhehe





P/S: Sambil minum nescafe ni...slurppppppppppp :p


6 Comments

  1. wahh... kemain lagi rezekinye... bak la sepaket... hehehe..

    ReplyDelete
  2. salam singgah.....

    dulu penah minum y peket hijau...... x tahan. y merah n kuning ok lagi.


    tapi bila coffee addict ni, sesekali hantam saja.... lepas tu makan ubat...

    ReplyDelete
  3. wah ye ke ada sale.. wawa pun kaki nescafe.. selama ni minum oldtown white coffee.. nescafe rasa kurang kick.. hehe..

    ReplyDelete
  4. SM: Hehehhe rezki Jusco le sbb beli sampai 3 bungkus tu...meh sini meh dapt secawan panasssss :p

    ReplyDelete
  5. Zonaku: Hehehe tu le yg merah krim sangat, x sukaaa...
    alhamdulilah bt masa ni addicted Nescafe belum sampai makan ubat lagi.. :)

    ReplyDelete
  6. Wawa: Yup Wawa tp Jusco Bukit Indah laaa....hrni last day :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com