'Roti Manis'

10/21/2011 10:15:00 AM

Assalamualaikum wbt...

'Roti roti sapa mau roti, roti manis ada, roti kosong ada, roti chicken floss ada, roti kismis dan bermacam2 lagi le roti ada..roti roti.'.....lalalalalalala
Tu antara satu promote Lin untuk 'Roti Manis'...hehehehe *tolong kawan tak salah kan?

Dari mula kenal di FB Lin dah teringin sangat nak order roti dengannya, tengok area, tuan 'Roti Manis' tu duduk area Jb, ingatkan area Skudai rupanya kat Bandar Uda Utama aje, so dekat le dengan rumah Lin, senang nanti nak pick-up rotinya..hehehe
So apalagi test try le order, sekali order sampai 2 jenis, ermm ikut tekak anak2 le ni, Lin order roti cream cheese dan juga roti sosej, memang sedappppp! siyes ni, lembut dan besar full!!



Gambar dari FB Roti Manis.


Roti cream cheese dan roti sosej, itu jam amik, itu jam juga masih panas lagi rotinya...
Kowang try le memang berbaloi dan puashati, harga pun tak mahal, 2 buku Lin order tu cuma rm15 saja..kira ok kan, homemade lagi.. *harga berlainan mengikut jenis roti dan jarak pengahantaran
Nak order add/Like di Fb Roti Manis





P/S: Pagi ni kenyang makan roti..blurppppp alhamdulilah...


You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. Nampak sangat sedap

    Yang manis tu...

    ReplyDelete
  2. uda utama, kat mana yer kak..kedai yg dekat ngan masjid uda ke?

    ReplyDelete
  3. kita bab roti memang suka sgt, pantang jumpa jadi kena tengok sebelah mata jerrrrrr.. huhu

    ReplyDelete
  4. Zulfahmi: Mmg berbaloi sedap..yg roti manis tu ada cheese lagi... :)

    ReplyDelete
  5. Erienz: Bukan sayang, yg kat uda tu Roti Tok Ayah, yg ni Kak Liza punya, Bandar Uda Utama, jln menuju ke Tmn Perling ikut jln dalam Balai Polis Nusajaya tu.. :)

    ReplyDelete
  6. Sari YUsa: Anak2 sis suka, nak buat sendiri oven rosak, so dpt mana je jumpa, mesti order beli..hehehe

    ReplyDelete
  7. Tembam-tembam roti manisnya Lin..

    Dia ni asal dah kenyang baru boleh post story.. kannn Lin kui3 :D

    ReplyDelete
  8. nampak sungguh deliciousss!! =]

    ReplyDelete
  9. Oh Oeya: Roti dia mmg tembam2 sedap dan harga amat berbaloi...cuba le nnti..hehehhe

    hahaha dh kenyang le baru duduk update.. :p

    ReplyDelete
  10. Fatin: Yup mmg sedap, lembut dan enak di makan.... :)

    ReplyDelete
  11. Kak Lin, nampak sedap.. Pandai Kak Lin membuatnya.. :) Sungguh menyelerakan.. Semoga bisnes akak terus maju..

    ReplyDelete
  12. Opss.. silap.. ingatkan Kak Lin yang buat.. Sorry ye..

    ReplyDelete
  13. siyes memang tergoda..tapi jauh la kak..waktu shoping ngn Ummi n Abah migu lepas, ada beli roti bawang..sedapnya tu yg tau..rasa tak puas sebab lembut dan fresh!

    ReplyDelete
  14. Nur-nba: Hahahaha ni mesti kes baca x habis ni..kekekeke
    Ok no hal Nur...nnti leh la order yek.. :)

    ReplyDelete
  15. Brilliant: Mmg boleh tergoda melihatnya, tu belum lagi dapat rasa, mlembut dan sedap rotinya...
    harga pun mmg berbaloi.. :)

    BIla turun JB leh order ye.. :)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.