Saturday, October 15, 2011

Selamat berhujung minggu.

Assalamualaikum wbt...

Sabtu + Ahad hari yang di tunggu2 kalau bagi yang bekerja, tapi bagi aku, ermm lagi banyak keje nak buat adalahhhhhh...Nak kena cuci baju sekolah, masak kena 2x pagi dan petang, kemas rumah yang rasanya 2x ganda sebab anak2 ada rumah, sapu rumah berkali2, cuma mop aje aku cuti kalau Sabtu Ahad ni..huhuhuhu
Lagipun Sabtu mr.hubby keje macam biasa, tengah harinya pulak aku kena keluar hantar anak,Amat taekwondo..so apa bezanya cuti dengan tak cuti..adeiiiiiiii....
Ahad pulak kalau mr.hubby cuti, time tu la dia nak rest kat rumah, malas nak keluar, so aku kena le ikut dan duduk diam aje kat rumah, paling tak pun malam aje baru keluar ke Pasar Malam atau ke Jusco tu je le, huhuhuhuhu...kena pulak time tengah2 bulan ni, ermmm agak sempit le sikit kocek tu.. ermm
Bagi kowang yang nak jalan2 cari makan dan pasal tu, enjoy ok...have a nice day!

Image search dari en.google.

Waaaaa rasa mau makan ayam panggang + pulut kuning laaaa..jeng jeng jeng..
*beli aje kat Jusco..hahahahaha :p




P/S: Esok banyak urusan nak kena settle kat rumah Mak, semuanya persiapan untuk adik Lin nak kahwin bulan 11 nanti...ermmmm


This entry was posted in

5 comments:

  1. Eh! Ayam panggang duduk?!! heheh..
    Ibu2 yang berkhidmat utk anak2! Caiyokkk! Caiyokkk!
    Meh Lin senyum utk diri sendiri dn bagi hadiah senyuman utk diri sendiri :)

    *pssttt! bukan semua Mak dpt buat ;-)

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: heheheh tu gambo aje, kita x rajin nak bt ayam panggang..kekekekeke

    Mak skrg kan mcm 'superMak' :)

    ReplyDelete
  3. Retna: Hepi wiken to you too Ret.... :)

    ReplyDelete
  4. Aku ingat Sis yg masak ayam panggang tu, rajinnya siap gaya2kan lagi, rupa2nya Mr Ggogle

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com