Wordless Wednesday #11: Buang Bayi.

10/05/2011 08:00:00 AM

Assalamualaikum wbt...





Lanjut di SINI.

Apa itu Wordless Wednesday?





P/S: Pelik betul aku..apa tak sakit ke waktu ko beranak tu? apa tak koyak ke lobang rahim ko tu??? grrrr


You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. kesian bayi yang tidak berdosa...

    ReplyDelete
  2. Ana Farha: Mmg hati iblis peempuan tu..muka bt selamba je mcm owang tak bersalah..
    Moga Allah beri balasan yg setimpalnya....huhuhu

    ReplyDelete
  3. uhuk uhuk...nk nanges tgk baby nih..kesian sguh..dia tak berdosa..!geram tol lah..

    ReplyDelete
  4. aigoooo..xsuka tgok babies kena wat mcm ni..xde prikemanusiaan btul la mak drg tu >.<"

    ReplyDelete
  5. Oh Oeya: Mmmg akan erkkk sebab tak tau nak kata apa dah..huhuhu

    ReplyDelete
  6. TehO Beng: Manusia takde akal, takde hati dan takde perasaan..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Syan_Neesa: Hati iblis yg masuk dlm hati dia tu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. Nurul: mmg sedeih..tak tau la apa yg mak dia fikir..huhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.