Wednesday, October 05, 2011

11 comments:

  1. kesian bayi yang tidak berdosa...

    ReplyDelete
  2. Ana Farha: Mmg hati iblis peempuan tu..muka bt selamba je mcm owang tak bersalah..
    Moga Allah beri balasan yg setimpalnya....huhuhu

    ReplyDelete
  3. uhuk uhuk...nk nanges tgk baby nih..kesian sguh..dia tak berdosa..!geram tol lah..

    ReplyDelete
  4. aigoooo..xsuka tgok babies kena wat mcm ni..xde prikemanusiaan btul la mak drg tu >.<"

    ReplyDelete
  5. Oh Oeya: Mmmg akan erkkk sebab tak tau nak kata apa dah..huhuhu

    ReplyDelete
  6. TehO Beng: Manusia takde akal, takde hati dan takde perasaan..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Syan_Neesa: Hati iblis yg masuk dlm hati dia tu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. Nurul: mmg sedeih..tak tau la apa yg mak dia fikir..huhuhu

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com