Wednesday, October 05, 2011

6 comments:

  1. isapla byk2 lagi
    aigooooo..
    x penah nak serik deme perokok ni aihhh

    ReplyDelete
  2. sejak en zalie dah tak merokok.. hidung ayu dah kenal bau rokok walau perokok duduk jauh sebatu.......
    bencccccccccccii

    ReplyDelete
  3. Mau tersedak asap perokok tegar nampak hihi..
    tapi..
    entah2 diaorang tak heran pon erkkk!
    seram mak nokkk! mcm bunuh diri jerkk!

    ReplyDelete
  4. Embun: Huhuhu mika tu semua perokok tak amik peduli, jnji dpt beli hisap terus berasap..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Ayu CR: Bagusnyaaaa....hubby Sis bila la nak stop rokok ni..huhuhu penat dah bebel tp tak masuk kepala...
    Jgn nnti kemudian hari sendiri kesal..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: Ishhh ingat mika tu heran?? ckp bebel 1000x pun masuk telinga kanan kuar telinga kiri kot..huhuhu..

    *sian laki aku (xde kena mengena just luah perasaan hahahahaaaa)

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com