Wordless Wednesday #14: Rokok

10/05/2011 09:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...



Apa itu Wordless Wednesday?




P/S: Lu fikirlah sendiri...! huhuhuhu




You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. isapla byk2 lagi
    aigooooo..
    x penah nak serik deme perokok ni aihhh

    ReplyDelete
  2. sejak en zalie dah tak merokok.. hidung ayu dah kenal bau rokok walau perokok duduk jauh sebatu.......
    bencccccccccccii

    ReplyDelete
  3. Mau tersedak asap perokok tegar nampak hihi..
    tapi..
    entah2 diaorang tak heran pon erkkk!
    seram mak nokkk! mcm bunuh diri jerkk!

    ReplyDelete
  4. Embun: Huhuhu mika tu semua perokok tak amik peduli, jnji dpt beli hisap terus berasap..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Ayu CR: Bagusnyaaaa....hubby Sis bila la nak stop rokok ni..huhuhu penat dah bebel tp tak masuk kepala...
    Jgn nnti kemudian hari sendiri kesal..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: Ishhh ingat mika tu heran?? ckp bebel 1000x pun masuk telinga kanan kuar telinga kiri kot..huhuhu..

    *sian laki aku (xde kena mengena just luah perasaan hahahahaaaa)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.