Friday, November 11, 2011

Hepi Besday S.H.A.I.Z.H.A.R

Assalamualaikum wbt..

Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Ku harap kita dapat meraikan bersama-sama
Di sisi teman-teman

Selamat hari lahir
Sekali lagi ku ucapkan
Kini usia telah
Mendewasakan dirimu
Kini kau menanti pelangi kehidupan
Secerah mentari memancar buni ini
Tak dapat melupakan kenangan manis

Sambut-menyambut mesra penuh keriangan
Berdendanglah iramaku dengan mesranya
Harijadimu yang paling bahagia
Tak dapat kulupakan buat selamanya

Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti
Bagaikan sejarah tersemat di sanubari





Gambar kenangan tahun lepas sewaktu menyambut harijadinya dirumah Lin bersama2 Geng Kamie..huhuhuhu *mungkinkah kenangan itu akan kembali lagi.. :(
"Hepi besday Shai..aku dan family semua mengucapkan selamat hari jadi, moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, dilindungi dan diberkati dunia akhirat" A-Minnnn




P/S: Dug dag dug dag menunggu hari bahagianyaaa....yeahhh nak tawin! nak tawin! :p




This entry was posted in

4 comments:

  1. Happy Birthday Shaizhar :)









    Besau nyerr umaaaaaaa ;-)

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: Hahahaha Shai kata 'TQ'..

    uma besau?? dalam gambo je tu nampak besar hehehehe :p

    ReplyDelete
  3. As'salam Lin


    bila ingat2 balik rasa sedih pulak kan, dulu bolehlah bersuka ria sakan sebab seorang. kita dah berdua dn bergelar suami orang, jadi batasan tu ada jurang sedkit tak macam dulu lagi dahhhh..huhuhu


    macam semalam jer situasi ni berlaku erk..hihi

    ReplyDelete
  4. Kak CT: Betul tu Kak CT..sbb tu waktu dtg masa Shai nikah tu, airtmata tak boleg tahan menitis..sbb kenangkan waktu bersama suka2 dulu..byk kenangan bersama dgn dia kan..huhuhu

    Kita doakan kebahgiaan sentiasa miliknya... :)

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com