Breaking

Tuesday, November 01, 2011

Hepi Besday to ME..!

Assalamualaikum wbt...

Anda baru saja terkena penggilan HANGIT..!!!! hahahahaa
Sabo sabo, yang dah beli hadiah aku tu jangan balut dan pos dulu *ada ke*? tunggu dulu, belum tiba masanya lagi ye, ishhh macam suruh tua cepat je kan kowang nie..hahahaaaaaaaaaa
Bukannya apa, tahun ni agak excited nak sambut besday sebabnya 2 in 1 tahun ni, kena pulak date sehari sebelum adik Lin kahwin, so mesti la meriah 19hb tu di penuhi dengan sanak saudara dan juga kengkawan semua..tak sabar nak tunggu, pulak tu mr.hubby kata buat party kecil-kecilan aje, buat syarat je katanya, kalau tak owang tak tau aku ni dah tua kan??? hahahaaaaaaaaaa :p


Bulan November ni banyak betul jemputan kahwin, serba salah dibuatnya nak pergi mana, aduhhh kalau satu tempat takpe, ni jauh2 pulak tu..ikut mana yang sempat aje la kan... :)
Ok ok cukup2 le tu gelakkan aku ye, aku tau le dah tua nie...35 tahun ok, takde rahasia2 ok :p
*Pstt jangan lupa pos hadiah..hahahhaaaaaaaaaaaa





P/S: Alamak..esok 2hb eh? Besday dak Naz la..aduhh hadiah tak beli lagi nie..hahahahahahahaaa


14 comments:

  1. ada 19 hari lagi utk kumpul duit beli hadih, hehe

    ReplyDelete
  2. haih...sya t'kena sudaaa.... :) lia siap check kat fb apasal x der kata arini besday akak...uhukss...

    ReplyDelete
  3. Caitttt!!! Beria lompat sini nak wish.upernye terkena panggilan hangus... Kahhhhhhh

    ReplyDelete
  4. happy birthday sis lin... in advance, ahahaha...

    ReplyDelete
  5. Sari: alaa x payah susah2 la..wish aje dh cukup.. :)

    ReplyDelete
  6. MamaMya: Kekeke opss sori...saja bikin gempak! NOvember Rain dah nie..hehehe

    ReplyDelete
  7. Fiza: Hahahaha ptut le nampak rambut rentung ke atas tu..hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Ibu Gebu: Whoaaa dah tua awal2 le ni..hahahha Thankx Ibu... :)

    ReplyDelete
  9. ish....apa ni apa ni??? nape tak dapat baca ape2 ni??? pakai spek itam pun tak nampak gak!

    ReplyDelete
  10. Sunah: Hahahaaaa...ko tak nampak ke Sunah, sbb dah terkena eh? ke sbb dah TERbeli hadiah? hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. takkan terkena..
    hahahhahahahhaha

    19 hb.. tahun lepas dah set kat kepala

    ReplyDelete
  12. Sabo jer ler..

    Hadiah roti tembam ok x eikkk hik3 :D

    Yg penting ikhlasss Lin.. hihihi ;-)

    ReplyDelete
  13. Ayu CR: Hahaha pandaii Ayu..kekekeke..
    Kita sama2 akan menyambutnya Ayu..meh potong kek sama2 yookkk.. :)

    ReplyDelete
  14. Oh Oeya: Waaa dapat roti pun ok juga..kenyang perut 19.11 tu..hik hik hik....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..