Wednesday, November 09, 2011

Program Columbia Asia Hospital,Nusajaya.

Assalamualaikum wbt...

Ini bukan nak 'kipas' ye, ini sekadar perkongsian maklumat dan promosi 'free' je dari Lin untuk Columbia Asia tu, sebabnya ye la hospital tu pun dekat je dengan area rumah Lin, so rasanya kalau tak bagitau, ada jugak yang tak tau kan tentang pogram yang akan/tengah dijalankan..kan kan kan? *angguk je le* :p
So sapa2 yang nak join dan turut serta, jom kita semak program apa yang akan dilangsungkan dan bakal dilangsungkan..


-Sajian Mari Memasak: Sajian Diabetes..
-20hb Nov'11 (Ahad).
-8.30am - 12.30pm.

*Ini program masak memasak cuma tema program dia khas untuk sajian diabetes (kencing manis), so mesti le menu2 nya khas untuk pemakanan orang diabetes..apa ek menunya? 
Sesiapa yang nak cuba, sila sila.. :)


-Majlis berkhatan beramai-ramai...

Bila tiba cuti sekolah mulalah musim 'potong' atau berkhatan pulak, hehehehe, ada sesiapa yang belum potong? uishh awak kafir takpe.. :p maksud Lin anak yang beragama Islam yang belum potong leeee, hahahaaaa...anak Lin alhamdulilah, genap setahun la dia 'teruna', tapi buat kat Klinik berdekatan saja, maklum le anak jantan sorang, jadi buat kenduri agak terbesar sikit tahun lepas..hehehe
Jadi bagi ibubapa yang nak anak mereka berkhatan beramai-ramai, bolehlah join dan daftar nama untuk mendaftar di Columbia Asia ni ye, memang bayarannya agak mahal, tapi maybe juga layanan dan servis dia ada klassss kan..*tapi hilang bius sakitnya sama ajeeeeee :p ...

*Sebarang pertanyaan kowang boleh klik SINI ok..




P/S: 20hb tu saya tak dapat nak join, ada majlis bersejarah berlangsung.. :(


2 comments:

  1. Date ni tak dptlah nak menjoinkan diri.. ade jemputan kawen hik3 :D

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: hehehe ye la..jgn lupa datang tau..hehehe :p

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..