Friday, December 30, 2011

Welcome to Batam.

Assalamualaikum wbt..

Waktu entry ni keluar maybe Lin dalam perjalanan ke Pulau Batam, ala comfirm plan last minit malam tadi. Kebetulan Retna datang JB habiskan cuti tahun, so kita plan nak ke Batam 2Hari 1Malam..
Berangannya nak ke sana dah lama, tapi baru ni tercapai, ntah apa yang ada kat Batam tu pun tak tahu le..hehehehe..So kowang kena tunggu lah Lin balik ye baru boleh cerita..hehehe
*sori kalau ada member2 yang terasa sebab tak bagitau nak kesana, last minit plan nie, main redah aje..huhuhu







P/S: Nak beli sotong kering, ikan kering, udang kering, semuanya kering hahahaaaaaaaaaaaaaaa *kat JB banyak mr.hubby kata kekekeke :p


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..