Friday, December 30, 2011

Welcome to Batam.

Assalamualaikum wbt..

Waktu entry ni keluar maybe Lin dalam perjalanan ke Pulau Batam, ala comfirm plan last minit malam tadi. Kebetulan Retna datang JB habiskan cuti tahun, so kita plan nak ke Batam 2Hari 1Malam..
Berangannya nak ke sana dah lama, tapi baru ni tercapai, ntah apa yang ada kat Batam tu pun tak tahu le..hehehehe..So kowang kena tunggu lah Lin balik ye baru boleh cerita..hehehe
*sori kalau ada member2 yang terasa sebab tak bagitau nak kesana, last minit plan nie, main redah aje..huhuhu







P/S: Nak beli sotong kering, ikan kering, udang kering, semuanya kering hahahaaaaaaaaaaaaaaa *kat JB banyak mr.hubby kata kekekeke :p


0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com