Wednesday, January 04, 2012

'Angry Birds' berkeliaran di Sekolah..!

Assalamualaikum wbt..

Kan dah kata dah, harini awal persekolan musti semua anak2 (tahun 1-3) ramai pakai jenama ikon 'angry birds' hahahaha..*tahun 4-6 ada juga ke nak pakai? hahahaha
Memang sekarang tengah trend masakini dan dalam ranking pertama buat masa ini, baik game atau pun barangan logonya, sampaikan ada anak yang menangis terduduk kat depan kedai gara2 nakkan bag angry bird...hehehehe *kejadian depan mata waktu membeli barang anak2 tempoh hari..

*gambar dari seorang kawan yg kebetulan berada disekolah anaknya..

Tapi cute apa? ada macam2 color tak silap, kalau budak perempuan color merah cun! budak lelaki boleh pakai color hitam tu, rasanya haritu ternampak color pink pun ada, ermmm nasib color purple takde, kalau ada, Lin pun beli satu untuk simpanan hahahahahahaa...
Tak kisah la dik nun, bag angry bird ke apa ke, janji belajar rajin2 ye, jangan sampai kang cikgu yang jadi 'angry bird' dah le ye..hehehehe
Rasanya kan, kalau ada barangan brand 'Ombak Rindu' sapa yang datang beli ek? musti mak bapaknya pulak yang sibuk beli bawak pi ofis..hahahahaha
*Amat? Macam biasa dah tahun 6 ni dah pandai bergaya pilih sendiri barangan sekolah dia..ermmmm






P/S: Buat masa ni Lin ada koleksi angry bird, botol air, t-shirt dan juga key chainnya..hehehehe  *nanti nak beli bag juga lahhh :p


6 comments:

  1. waaa.... kalau budak2 dah mengikut peredaran zaman.. dulu2 mak ayah je yang tentukan beg mana yang nak

    ReplyDelete
  2. Semut Senyum: Kannn, sama macam Sis, bukan takat Mak Abah yg tentukan, silap2 tau2 dah bawak balik je bagnya, nak taknak pakai je leee huhuhuhu

    Mahal juga tau bag angry birds tu..huhuhu

    ReplyDelete
  3. nasib baik anak i tak giler angry bird ni... hu huu kalo tak haru jugakkkk...

    ReplyDelete
  4. Qaseh: Hehehe alaaa budak2 mmg suka ikut trend, kalu jumpa kawan2 mereka seronok bercerita..hehehe
    Layan ajeeee...

    ReplyDelete
  5. Puteri Katek: Trend masakini..heheheh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..