Breaking

Monday, January 30, 2012

Awan NANO.

Asalamualaikum wbt..

Lokasi: Bagan Terap, Sabak Bernam *waktu balik CNY menziarah MIL.
Date: 22/1/12.
Gadjet: Canon EOS 1100D.. :p
*shoot test power je tu..tak 'pro' lagi..huhuhu






Tahniah buat Hafiz yang menjuarai AJL'12 semalam yang membawakan lagu 'Awan Nano' heheh :p
*tak payah cite pasal AJL la, kowang musti dah banyak baca kan? lalalalala :p




P/S: Seksi ke selekeh ke..dah namanya juara LAGU..bukan juara BAJU.. :p


10 comments:

  1. Akak semalam dgr cara Hafiz nyanyi, dah cakap kat anak2 dia bakal dpt vokal terbaik dan silap2 Awan Nano dpt juara lagu...anak2 sume x caya...ha, tengok, betul kan akak judge..! Tahun depan, mesti akak dipangill sebagai juri jgk..hahaha

    ReplyDelete
  2. Kak Ummi: Hehehe kita pulak tersasar, waktu Jac nyanyi lagu AZ tu kita ingat dia boleh dapat..huhuhu

    Tp takpe la, tiap2 thn mmg di luar jangkaan kan..ramai tafsir Yuna bole dapat..kekeke

    Kak Ummi jd juri?? ok2 kita masuk AJL ye, kita nyanyi, kak Ummi jd juri..hahahaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Nazrul: Aamiinn syukur di bumi Allah...

    ReplyDelete
  4. cantikk


    kak.. nanti pandailah tu lama2

    ReplyDelete
  5. Ayu CR: Ye Ayu..kena belajar byk nie..hehehe
    Anak2 yg excited, mak dia cuma pegang2 je..hehehe

    ReplyDelete
  6. Mana butang like..haha nk like yg ayat akhir je haha

    ReplyDelete
  7. Retna: hahahahhaa tu ayat samborono semalam...mcm pernah dengar kan..hahahaha bluwekkkk :p

    ReplyDelete
  8. Iizla: Terima kasih ...Betul tu..sejuk mata memandang.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..