Wednesday, January 04, 2012

Back to School.

Assalamualaikum wbt..

Doa mula belajar:
- "Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmat-hikmat-Mu dan 
limpahilah ke atas kami khazanah rahmat-Mu, wahai yang Maha 
Pemurah lagi Maha Penyayang."



Ohhhhhhh
Back To School
Back To School
To Prove To Mom and Dad That I'm Not A Fool
I've Got My, Luch Packed Up
My Boots Tied Tight
I Hope I Don't Get In A Fight
Ohhhh
Back To School
Back To School
Back To School 

*lirik lagu Back To School oleh Adam Sandler.





P/S: Mesti banyak le cerita (kepoh) anak2 bila balik sekolah nanti, macam2 cerita ada, lagi2 kalau anak yang darjah satu..hehehehe


4 comments:

  1. x sabar nk dengar citer dari abin...
    hahahaha pes day gi school arini ;p

    ReplyDelete
  2. Retna: Yelah kan, musti excited, silap2 kang tak nak balik....hahaha
    Tak buat video col ke pagi tadi?

    ReplyDelete
  3. tak sempat...
    ako video col, mak nya dah otw g keje

    ReplyDelete
  4. Retna: Laaaa...takpe, tunggu aje la dh ptg kang ko col, musti mcm2 bende Abin nak cite tu..hehehhehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com