Wednesday, February 15, 2012

Festival Layang-layang Sedunia 2012 @Pasir Gudang.

Assalamualaikum wbt..

 17th Pasir Gudang World Kite Festival 2012 will be held on 15th February until 19th February 2012.
Celebrating its 17th Anniversary, Pasir Gudang has been renowned worldwide as the Best Kite Festival Organiser. 
This internationally acclaimed event has been hosted continuously since 1995. 

EVENT : 15th February until 19th February 2012.




#Tiap2 tahun tak pernah miss, cuma tahun lepas aje tak dapat nak pegi, yang pasti tahun ni mesti nak pegi.. Jomm kita reramai pegi yooook...





P/S: Tapiii 18/19hb ni banyaknya agendaaaaaa huwaaaaaaaaaaaaaaa ;((


6 comments:

  1. Ini awesome, tapi sayang saya duduk kat Sarawak. mesti meriah kan? ;)

    ReplyDelete
  2. ni kena gi...dah lama x tgk festival layang2 ni...

    ReplyDelete
  3. Rizq: Memang best! Tp tahun ni pun Sis tak pergi, byk agenda dan juga hujan ribut disana...

    ReplyDelete
  4. Iffah: Hehehe dekat2 kan..hehehe tggu tahun depan, awal2 dtg JB ye dik..

    ReplyDelete
  5. Erienz: Yup..mmg rugi tak pergi, tapi ikut kelapangan, thn ni sis miss juga tak pergi lagi..huhuhuhu

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com