Wednesday, February 08, 2012

Gemersik Kalbu-Obsesi ku.

Assalamualaikum wbt..

Drama terbaru ini berjudul GEMERSIK KALBU. 
Gemersik Kalbu menampilkan pelakon hebat seperti Aqasha, Ayu Raudah, Fazreen Rafi, Anzalna, Dian P.Ramlee, Rahim Jalani, Khatijah Tan. Gemersik Kalbu mula pada 2 Januari 2012, setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7.00malam di saluran TV3. 
*Jarang juga aku layan di tv jam 7pm tu, sebabnya sampai rumah amik anak sekolah, terus mandi, tunggu solat magrib dan terus siap2kan panaskan lauk dan hidangan untuk makan malam, jadi esoknya baru layan di tonton.com.my aje huhuhuhu..


Matamu…Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu

Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu

Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu

#lagu dia memang best! cuma sarikata/liriknya tu ermmm macam 'gelik' gitewwww, tak sesuai untuk anak2 kecik/remaja nyanyi kannn? :p





P/S: Mood nak update blog macam pudar, ntah mana la peginya mood itu, terlalu banyak dugaan/cobaan yang datang..huhuhuhu...


10 comments:

  1. lirik dier memang euww...uewwww....
    haha

    ReplyDelete
  2. Iz: Betul tu Iz, sis mula2 kan, tak perasan juga, tp bila anak2 duk cite dan kata lirik tu, terus sis search liriknya, ternyata mmg tak sesuai untuk anak remaja..huhuhu

    ReplyDelete
  3. mula2 tengok cam x best..bila dah tengok 2-3 kali best plak..hehehe

    ReplyDelete
  4. "Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu" adehhhh

    sy pun mula2 x layan...dh hampir nak abis episod baru le hegeh layan kena la maraton

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    saye mmg follow cite ni dr awal smpai abis, xpenah misse!!
    tp xagree waktu TX dia..time tu nk siap2 solat maghrib, sediakan mkn malam lg..
    nasib baik ade BYOND PVR..
    boleh record n tgk bila dah free..
    so ada save all episodes in my BYOND PVR DECODER..
    Thanks ASTRO!!

    ReplyDelete
  6. As'salam Lin

    jarang dah nak tgk cerita melayu kat rumah lin. biasalah anak2, Haqim dengan kartunnya, daniel dengan azree cerita pasal binatang aje, kang kul 8 tengok berita, kul 9 Che mat dengan k.ct tengok korean drama sampailah malam terus tido...hehehe

    ReplyDelete
  7. Alin: Hehehe sama la dgn Sis, mula2 tgk mcm x best je, pastu dok ketagih kat tonton.com.my hehehe

    ReplyDelete
  8. Lelord: Sama la kita, sis dok tgk pertengahan cerita je..hehehe yg lain2 tu rempit kat tonton je...

    ReplyDelete
  9. Dhieya: Waaa bestnyaa dh ada PVR, hrtu sis dpt jgk offer dr astro, tp mcm malas pulak nak langgan PVR tu, tp bagus gak kan, leh rakam dn tgk berulang2 hehehehe

    ReplyDelete
  10. Ct Delima: Wasalam kak CT..Ooo ye ke, Lin klu kat uma ni selalu tgk pun dh tgh2 je, pastu magrib dulu, esok pgnya sambung tgk kat tonton plak..heheheh

    Klu cite Korea, anak2 layan malam kat online je.. :)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com