Friday, April 06, 2012

Dan bila CADAR disingkap..!

Assalamualaikum wbt...


SANGGUPKAH PENGARAH HOSPITAL TIDUR DI ATAS TILAM SEPERTI ...?

Barangkali ramai antara kita pernah berkunjung ke hospital kerajaan sebelum ini samada untuk mendapatkan rawatan atau sekadar menziarahi rakan taulan mahupun saudara mara dimasukkan ke dalam wad.

Lazimnya kita hanya melihat jururawat berpkaian kemas dan cadar putih membalut tilam di katil.
Maklumlah, warna putih begitu sinonim dengan kebersihan dan hospital.
Bagaimanapun gambar tilam di wad kanak-kanak berikut kelihatan amat menjijikkan.


Cerita selanjutnya Bersama MAZIDUL





P/S: Sangat menjijikkan....Jangan fikir yang PUTIH itu suci bersih..sekiannnn


8 comments:

  1. aiyooo...hospital mana tu...

    ReplyDelete
  2. memang betul.... tak yah tilam... tgk bantal pun dah cukup...

    ReplyDelete
  3. dah ramai yg guna tilam tu, apatah lagi wad kanak2, yg termuntah terbelahak, yang trkencing & terberak... alahaiiii..

    ReplyDelete
  4. Zullism: Tak silap hospital Kuala Trengganu..baca di blog Bang Mazidul tu ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Suejoshua: Tau takpe...Ya Allah mmg geli sesangaaaaaaaaaat...

    ReplyDelete
  6. Ema: Huhuhu itulah jangan disangka yg putih itu bersih.. :)

    ReplyDelete
  7. Sari Yusa: Betul..klu kanak2 mmg tak mustahil tilam akan jd mcm tu, tp bersikaplah bertanggungjawab dgn kebersihan, dh namanya hospital, takkan tak tau yg mana bersih dan yg mana kuman kan...huhuhu

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com