Friday, May 18, 2012

BELI 'BINI', JUAL 'BANGLA'.

Assalamualaikum wbt..

Hahahaha memang lawak betul tau! kalau kowang tengok baca pun kowang leh gelak gak kan..
So tak payah banyak komen, kita gelak aje ye, tapi tutup mulut yeee ;p


Yang ni Lin copy paste dari SINI


Dan yang ini, Lin copy paste dari SINI

Haii dunia macam-macam hal laaaaa...kekekeke oh! ada lagi ke yang nak jual nak beli..? sila sila sila.. ;p






P/S: Oooo nak beli baju raya laaaaaaaaa... lalalalala


3 comments:

  1. Muahahahaha..mmg bantai gelak ..

    ReplyDelete
  2. hahaha,,macam ni pown ada ye sis..kui kui ^_^

    ReplyDelete
  3. yg no1 tu memang pernah dengar..chinese bnyak dptkan khidmat agensi utk carik wife dr vietnam or mainland

    yg no 2 tu kes....typo OVER giler

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com