Saturday, May 12, 2012

DULU, KINI dan SELAMANYA

Assalamualaikum wbt...

Warna kegemaran saya selain PURPLE adalah MERAH. Dan darah yang mengalir dalam diri saya warnanya adalah MERAH. Bunga kebangsaan rakyat Malaysia juga warnanya MERAH
Bendera Malaysia juga jalurnya warna MERAH. Tanda keamanan lalu lintas pada lampu isyarat diam berhenti memberi laluan pada kenderaan lain juga warnanya MERAH. Dan warna aura orang yang berani, gagah perkasa juga warna MERAH.



MERAH ke warna PURPLE ke, kita 1 Malaysia maaaaaaa ;p
Gambar dan kisah MERAH di SINI





P/S: Hurmm kalau lepas entry ni ada pihak yang tak suka sebab cite MERAH ni, takpe saya faham, dalam entry ni pun saya tak kata apa2 punnnnn...kan kannnn.?


2 comments:

  1. eh..saya pun suka merah la..

    jelas kat blog saya yang warna merah dan sikit-sikit pink tu..

    :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal dan dofollow sini

    akak pun suka merah dan suka juga purple.. sama lah kita??? tapi merah purple dan pink memang warna kegemaran perempuan kann..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com