TERIMA KASIH SEDENAK & PUTRAJAYA

6/21/2012 02:04:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Lalalaa owang lain dah berhabuk berupdate tapi aku baru harini ada mood mengemas nak update blog, alaaaaaa malasnya sekarang ni, ntah kenapa ntah ye sejak balik dari Sedenak tu, dan sejak bertentang mata dengan si 'dia', hati ku menjadi tidak keharuan dan gelisah, biarpun perjumpaan aku dan si 'dia' sesaat cuma, tapi kenangan yang tercipta, mengamit seribu mimpi yang indah yang takkan dapat ku lupa..huhuhu
Weiiiiiii jangan buat spekulasi yang bebukan ye, si 'dia; yang ku maksudkan iailah Baby Qaliff okay! bukannya dengan Papa Qaliff, nak mamposs aku kena kerat 14 dengan Mama Qaliff..hahahahaaa

Tapi serius la wa cakap lu, memang seronok dan happening seyy..
-Menu? Jangan kata le, memang semuanya jilat bibir wa cakap, lagi2 air kopiO Sedenak tu,perghhh sampai pindah tempat duduk ngadap seteko..hahahaha
-Tetamu? Semuanya tarak sombong maaaa, dah macam selalu jumpa dan kenal, walaupun mula2 tu macam kepit2 mulut semua, last2 haaa ko, macam burung lapar menganga bukak molot gelak semua! 
-Qaliff? Baik sangat budaknya, diam aje tido, jangan kata tido siap tinggalkan 'baja' lagi kat Sedenak tu..hahahahaha subur la pokok lada tu..muahahahaha

Ok2, dah dulu ye melalut, kowang layan le beberapa gambo ni, nak pi cuci toilet sat dan kalau nak tau cite sana sini tu, kowang klik le link yang kat bawah sana, tu geng2 yang memang ngajin update blog ye...
Wa sayang sama lu!!!! hahahaha


Ni le dia geng JB vs Putrajaya..*kalau lawan bola jaring agak2 mana team yg menang ek? hahahaha


3 wajah ni le yang selalu kuar masuk Sedenak, signboard Sedenak tu pun dah kenal agaknya..hahaha


Yg kiri tu Papa Qaliff, Yang kanan tu Mama Qaliff, yang tengah tu kakak angkat Qaliff..*Kakak ok, tak moh Aunty..hahahahaaa ;p

Entry dari Geng2 lain:

Ben Ashaari di Kosmo: Ego Lelaki SuriRumah





P/S: Bangga weii seorang lelaki bole buat kerja perempuan, ermm  dasyat!


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. sis la yang jadi tukang gegar...heeee ko[i first class woooo...
    entry sedenak saya
    http://www.myputeri21.blogspot.com/2012/06/jalan-jalan-ke-sedenak.html

    ReplyDelete
  2. waaa..kalau tau leh join sekali walaupun bukan blogger tegar... org kat kluang hari tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha , mmg tarak sombong woo :p dtg je sis , gamat jadinya . terbaik ! :)

    ReplyDelete
  4. wow... syoknyer bila dh berjumpa semua kan... mesti byk cite nak sembang,...:-)

    ReplyDelete
  5. wahhhhh

    update jugak akhirnya....

    mana pic ayu?
    hahahha

    ReplyDelete
  6. Terima kasih lah linn, sudi datang dan minta maaf apa yang kurang dan terkasar bahasa....

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.