Breaking

Friday, July 27, 2012

3 BUAH BUKU MASAKAN INSPIARI BLOGGER

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulilah tumpang gembira untuk rakan/kakak2 ku yang berjaya, walaupun Lin ni bukan blogger masakan tapi dah namanya seorang blogger so sokongan dan support dari jauh tetap diberikan buat mereka semua.
Tak kisah la kan apa orang nak kata, tapi tengok semangat dan kejayaan mereka akan membuat rakan2 yang lain turut dapat kekuatan untuk meneruskan perjuangan/penulisan/perkongsian di blog ini, janji yang penting 'niat mesti IKHLAS, pasti Allah akan BALAS'..kannnnn
Yang Lin kenal sangat2 dan berkali2 dah jumpa siapa lagi kalau bukan Kak CT Delima dan Kak Nor Hayati Ramlan tu, satu nama yang tengah mula 'gah' dan naik dalam bidang masakan dunia blogger ni, jangan main2 haaa mereka sudah ada buku resepi seyyyy...Tahniah!
Dalam beberapa minggu ni Lin asyik skodeng je nak tengok muka kulit depan buku2 resepi mereka tu, supaya nanti senang nak cari, dan akhirnya jumpa juga tadi dikedai buku Tesco Bukit Indah,JB ni..
Tak payah belek2 sangat, amik pastu waktu nak bayar tu, siap bagitau aunty jual 'kejap ar aunty saya mau amik gambo, ini kawan2 saya, aunty amik satu nanti kasi simpan buat koleksi'..hahahaha 


Ok tak payah cite banyak2, nanti kowang pergi kedai buku cari ye, tadi Lin mana yang nampak je muka Kak CT tu terus amik beli hahaha kelako pulak bila ingat balik tadi..

*ada lagi ke buku yang lain Kak CT uit..ermmm





P/S: Tahniah dari Lin buat Blogger2 masakan semua, teruskan perjuangan anda selagi blog AVAILABLE..hehehehehe ;p


3 comments:

  1. mereka hebat!! i salute :) hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih Sis Lin atas sokongan dan semangat yg di berikan...terharu di buatnya..ada lagi satu buku tak beli tu...buku kuih muih inspirasi blogger....ekekkekeke...tu pun kalau nak belilahhhhh...gambar muka depan ada kat blog akak..tq sekali lagi..cayanggg dia..muahhhhh..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..