Breaking

Monday, July 09, 2012

My new Gadget: SAMSUNG GALAXY NOTE

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulilah, akhirnya setelah 3 tahun menggunakan SE Satio U1 tu, bertukar juga Lin ke gadget baru, huhuhu *owang lain dah up to date, jakun bebeno ni dan masih dalam ketidak kepercayaan lagi nie..;p
Walu macam mana pun terima kasih sayang buat mr.hubby Lin yang sudi dan termurah hati nak belikan telefon baru, lagipun telefon lama tu dah buat hal,huhuhu..
Sebenarnya mr.hubby bagi pilihan, nak iPhone 4s atau Samsung? Tapi Lin dari mula keluar G-Note ni dah berkenan sangat, tak tau kenapa, maybe sebab Lin ni rabun so kalau guna G-Note ni skrin ni besar sikit kira sesuwai la kot..muahahahaha
Alaaa tak kisahlah kan telefon apa, janji boleh guna dan guna sebaik mungkin. Yang masih guna telefon lama tu pun jangan mengeluh dan meminta2, bersyukur saja lah, nanti ada rezki, dapatlah tukar yang lagi up to date ye...
*nasib le owang nak belikan, kalau tak memang tak merasa leeeeeeeeeeeee... ;p

*Lin amik color white..


Network
HSPA+ up to 21Mbps 850/900/1900/21004G LTEEDGE/GPRS 850/900/1800/1900
※ Network differs by country

Processor
1.4GHz Dual Core Processor

Display
5.3” WXGA (1280 x 800) screen*
HD Super AMOLED

Platform
Android™ 2.3(Gingerbread)

Camera
Main(Rear) : 8 MP with LED Flash / Front : 2 MPAction Shot, Beauty, Panorama Shot, Smile Shot

Size
146.85 x 82.95 x 9.65 mm, 178g

**Lain2 specifications klik Samsung GALAXY Note



Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....kalau dapat yang limited edition ni colour PINK punya ni bestnyaaaaaaaaaaaaaa....huwawawawawa..kannnn Sodep kannnnn?






P/S: Bukan menunjuk..tapi berkongsi 'jakun'...taulah kowang punya lagi canggih dari yang ni..huhuhuhu


31 comments:

  1. Best nya! Kita plan nak beli dalam 2 bulan sebab kena tunggu contract habis. Tapi dengar Galazy Note 2 nak keluar.. tak tahu nak tunggu ke tak hehe

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaaaaaaaa dapat yang baru...

    ReplyDelete
  3. syiokk nya pakai hp canggeh yg tbaru ni. hehe. i x mampu lgpun bb msih sehat. keke. tp kalau lin nk hadiahkan an terima shj.

    ReplyDelete
  4. Wow... pink pon chantek kan.. kalau ungu lg cantik..

    Note 2 saiz 5.5 .. saiz ni pon dah terbaik.

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH dapat henfon baru..
    kakliza dah lama pakai..dan sangat menggembirakan...

    ReplyDelete
  6. bestnye sis dapat note...kita pun suka note jugak..uhuhu...tunggu da mampu kang baru beli satu..hehe..skang guna je nokia 100 ni dulu...takat leh sms n kol je la buat masa ni... :)

    ReplyDelete
  7. mmg sedap la dapat ni kak hehehe..
    idaman ni :D

    folo akak :)

    ReplyDelete
  8. buying ambien online ambien 12.5 mg - ambien cr 12.5 half life

    ReplyDelete
  9. xanax sale how long will 1mg xanax last - buy xanax topix

    ReplyDelete
  10. buy valium online valium rash - price of 5mg valium

    ReplyDelete
  11. ativan price ativan effexor withdrawal - buy cheap lorazepam online

    ReplyDelete
  12. buy diazepam online diazepam dosage pictures - diazepam 5mg take

    ReplyDelete
  13. zolpidem buy online zolpidem side effects anxiety - long term side effects of zolpidem tartrate

    ReplyDelete
  14. diazepam injection diazepam dosage erowid - drug classification of diazepam

    ReplyDelete
  15. ativan without prescription lorazepam 1 mg what is it for - ativan withdrawal .5

    ReplyDelete
  16. buy valium diazepam diazepam 2mg pictures - diazepam online kaufen

    ReplyDelete
  17. buy lorazepam online overdose ativan klonopin - ativan dosage migraine

    ReplyDelete
  18. buy diazepam buy diazepam online from india - buy valium online fast delivery

    ReplyDelete
  19. xanax online xanax half life drug test - xanax street price

    ReplyDelete
  20. carisoprodol no prescription buy generic soma no prescription - carisoprodol v 2410

    ReplyDelete
  21. valium medication effects of valium 10 - buy valium online no prescription

    ReplyDelete
  22. buy ambien online purchase ambien online no prescription - ambien side effects violence

    ReplyDelete
  23. soma online somanabolic muscle maximizer is fake - soma online no prescription overnight delivery

    ReplyDelete
  24. generic valium diazepam valium no prescription - valium 10mg equivalent to xanax

    ReplyDelete
  25. buy soma 350mg soma online saturday delivery - buy soma muscle relaxer

    ReplyDelete
  26. buy valium online where can i buy real valium online - safest place buy valium online

    ReplyDelete
  27. buying ambien online ambien cr generic launch - ambien cr side effects anger

    ReplyDelete
  28. buy ambien online illegal buy ambien online - ambien in the news

    ReplyDelete
  29. buy tramadol online order tramadol by phone - amneal tramadol ingredients

    ReplyDelete
  30. buying xanax online no prescription xanax overdose how much - xanax dosage g3719

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..