UPDATE USING G-NOTE

7/17/2012 11:04:00 AM

Assalamualikum wbt...



Update testing testing ni...he3
Lepas kalau dah canggih macam ni, tak reti update gak tak tau la kannnn....hahaha
Kerja dah jadi sensng cuma masa je nak pandai adjust..








P/S: Makin canggih...


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. pernah try sekali.. tapi sebab jari kite GEMOK and keypad G-Note terlalu comel maka apa yang terjadi adalah TYPO.. terlalu banyak Typo.. huhuhuhu. :)P

    ReplyDelete
  2. Tks for info... Ley trypasni guna GNote

    ReplyDelete
  3. fuh ako igt G-string tadi haha..

    ok wah skrg dah maju ke depan :p
    bagus bagus..
    rajin2 update tau lepas ni..

    ReplyDelete
  4. As salam..

    Jom follow Mama http://srimonaandamanhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nnti lama2 ok la..jom follow blog saya plk http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.