RESEPI DURIAN CREPE

10/19/2012 07:10:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Tercium2 bau jari jemari ku, sedapnyaaa bau dia, hurmm hurmm hurmm tak cukup sepaket ok! Huhuhuhu..
Konon2nya nak test rasa je, mana tau kang beli banyak2 tak boleh masuk plak dalam molot ni, tapi sekali rasa, dua kali rasa, masuk 3 ketul arghhhh tak leh tahan, makan non stop! Nasib ingat kat anak2..hehehehe
Kowang dah rasa belum Durian Crepe ni? atau Pancake Durian ala2 bantal gitu..hehehe. Cubalaaah, sedappp sangat2..Lin kirim dengan kawan beli, dalam ada 6 ketul harga rm10..kira ok la tu kan.. :)
Bagi yang sapa2 pandai dan rajin membuatnya, perghh makan sepuas2nya laaa kalau buat sendiri, tapi durian susah sikit le mau cari, kena takde musim mahal le harganyaa..kannn? Setakat makan sikit2 tu, Lin order aje leeeeeeee...

Hehehe jangan lihat jari itu, lihat Durian Crepenya..sedapp sangaaaat!..


Ok bagi sapa2 nak resepi dan tunjuk ajar macam mana nak buat Durian Crepe ni, kowang boleh rujuk di SINI , step by step di ajarnya..nampak senang tapi bagi yang kurang rajin macam Lin, nampak susah ajeeeeeeeee ;p hahahahahaha...
Ok setakat ini saja untuk entri 'rajin' harini..kekekeke






P/S: Selasa depan nak order lagi, ada sapa2 nak kirim? :p


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. wala wala mmg syiok!ngap2 tak hingat!tgk2 dah abish!mujo kite buat senirik je...mkn sampai lebam...

    ReplyDelete
  2. isk. isk. isk,

    ujian besar bagi pengdiet!

    ReplyDelete
  3. Sket baik hari tu, kawan ada bagi durian crepe ni. Idaklah mama dok kecur air liur je bila orang asyik citer pasal bendaalah ni... hehe

    ReplyDelete
  4. oder kat mana. nak kirim gak..

    ReplyDelete
  5. Sy ibu mengandung tgh mengidam nk mkn durian crepe.tp xjumpe2 kdai yg jual durian crepe.cmne nk oder ek ad almt d ni fon x

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.