121212: 14 HARI LAGI

12/12/2012 09:07:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Hurmm ada apa dengan 121212 ni? Takde plak aku dapat jemputan kawin dan besday party, cuma harini aku dengar kawan aku bersalin dan yang terbaru baca kat blog Mazidul, Zakiah Anas tu menikah, tu jeee, yang lain2 takde plak yang aku rasa istimewa..tu bagi akuuuuuuuulah, kalau kowang aku tak tau leee :p


Tak kisah le apa cerita yang ada pada 121212 ni, yang aku tau lepas ni takkan ada lagi nombor genap macam ni, ye la tak mungkin ada selepas ni 131313,141414 dan seterusnyaaa..betul tak?

Dan yang paling penting...aku tengah menghitung hari ni..hahahahaha.
Mood holiday sudah mariii woooooo...!
Lambat benooo waktu dan masa berjalan laaaaah..adeiiii :p






P/S: Tak pasal2..Sentappp ok harini..!!!


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. assalamualaikum sis...meriahkan dah x sabar2 nak bercuti selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.