APAM ICE CREAM CORNETTO

4/12/2013 09:00:00 AM

Assalamualikum wbt...

Cute tak? comey kannn macam Kak Ton..muahahahaha..
Nak makan pun sayang rasanya, sangat2 comey dan cute gitu..tapi ini bukan aku yang buat, hehehe
Hurmm rajin bebeno le aku nak buat apam ni, menguji kesabaran okey, kalau setakat nak makan 3 orang tu, alahai, modal je dah berapa, baik le order aje haa amekkaw, 5o bijik baru rm35 hehehehe
Sebenarnya dah lama usha2 FB dia ni, dah berapa kali kuar masuk pages dia, tapi tak tertanya2 nak order, sebab takut dia area luar dari Johor, tapi bila dah tak boleh tahan nengok, dan tertanya, rupanya dia duduk Johor area Masai..rezki aku le tu..
So apalagi order le..kekekeke


Ok kalau kowang yang area Johor nak test dan order, boleh klik dan usha pages FB dia ye..






P/S: Tqvm Riena...sangat sedap dan lembut..


0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com