Breaking

Tuesday, April 02, 2013

JOM SIHAT BERSAMA ALKALINE PLUS DRINKING WATER

Assalamualaikum wbt..

Saya sudah..Anda bila lagi? Walaupun baru hari ke-4 dan baru 4 botol minum 1 botol sebelum tidur, aku dah dapat kesannya dengan pembuangan angin yang sangat TERlampau, dasyat sungguh tindakbalasnya, itu tandanya mungkin badan aku ni banyak angin toksik, memang jarang sangat sendawa atau kentut kalau tak iya ya, tapi lepas dah minum air Alkaline ni, kentut tak henti2, bau? sikittt bauuu.. :p
Jangan nak gelak sangat ye membacanya, ini kenyataan bukan cobaan, atau bukan nak sesaja 'bodek kipas' ye, yang dah minum dan rasanya aje yang boleh nak update entry camni, jadi kowang nak kata apa, ada aku kesah! hahahahaha
Kalau tulis aje macam ni, kowang memang susah nak percaya kan, terpulang tapi aku dah mencuba, dan ramai juga telah mencubanya..termasuk Datin Rosmah Mansur juga mengamalkannya..hurmm tak caya sudahh...tak cuba mana nak tau...
**Oh ya, perlu diingat, lain orang lain tindakbalas dan kesannya ye, jadi kena yakin dan bersabar..

Mahal ke, murah ke, tapi kalau tak mendatangkan khasiat, buat apa? ya dakk? Biar mahal sikit tapi sihat selamanya. 
So sebelum kowang nak mencuba or nak test minum ke, kowang boleh baca keterangan lanjut di bawah ni, dan kalau berminat, nanti kowang call/whatsapp no yang aku bagi kat bawah tu ye.. :)




*gambar C&P dari Pages FB Alkaline Plus Drinking.

Untuk keterangan lanjut, anda boleh layari website Future Alkaline 
Atau pertanyaan stokis or apa2 aje le, boleh cuba call/Whatsapp: Yana Mansor 012-226 1095






P/S: InsyaAllah, aku masih dalam proses percubaan, jika makin rasa sihat, aku nak jadi member plak, tak jual pun takpe, janji kesihatan untuk diri dan keluarga diutamakan..sekian..


2 comments:

  1. Saya belum....tp saya sudah byk sapu minyak angin jerrr....angin keluar dan masuk sama banyak....hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..