KEPUTUSAN ABBPH 2012: TAHNIAH..!

4/09/2013 09:00:00 AM

Assalamualaikum wbt...


Keputusan Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH 2012.



Bintang Paling Popular Berita Harian ABPBH 2012
Shaheizy Sam


ARTIS BARU LELAKI POPULAR
Aiman Hakim Ridza


ARTIS BARU WANITA POPULAR
Wawa Zainal


ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
Black & Malique


ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
Zizan Razak


ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
Didie Alias


PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
Shaheizy Sam


PELAKON FILEM WANITA POPULAR
Yana Samsudin


PELAKON TV LELAKI POPULAR

Aaron Aziz

PELAKON TV WANITA POPULAR
Nabila Huda


PENGACARA TV LELAKI POPULAR
Aznil Nawawi


PENGACARA TV WANITA POPULAR
Fara Fauzana


PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
Faizal Ismail


PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
Fara Fauzana


PENYANYI LELAKI POPULAR
Hafiz Suip


PENYANYI WANITA POPULAR
Shila Amzah


*Dalam banyak2 fesyen artis, fesyen Didie Elias lah yang paling mendapat perhatian dan meletop. Kowang jangan nak kutuk2, dia dapat anugerah pelakon komedi terbaik lagi, ko haderrrr??? :p


Cer tengokk..meletoppp kannnnnnn...chaiyokkk arr DD..






P/S: Hilang sekejap isu politik kat wall fb aku malam tadi..kuang3x.. ;p

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Didie mmg berani jadikn dia tumpuan org tp penakut dgn binatang heheh

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.