AHAD: NO UPDATE..!

1/12/2014 07:00:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Ye No Update setiap hari Ahad..sekian..
Hari Ahad walaupun di Johor adalah hari berekolah dan ada sesetengah swasta pun kerja, tapi Lin rasa hari Ahad Lin nak rehat, setiap Ahad aje ok, insyaAllah hari lain Lin update macam biasa, 3x sehari hehehe *tu pun kalau ada cite mau cite dan kalau ada masak mau share resepi kekekeke...
Hari Ahad hari mau relax, hubby pun tak kerja, so masa nak layan nak deting dan nak borak panjang tanpa perah otak nak menaip menulis entri hehehehe...
Isnin esok InsyaAllah ada cite mau cite.. :)



AHAD saja No Update ye..hehehee 

Selamat beristirehat buat semua..




P/S: Statement macam blog retis aje hahahahaha...ada aku kesah!


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.