CONGO BONGO BARS

Friday, January 10, 2014

Assalamualaikum wbt..

Cuba baca balik tajuk atas tu? Congo Bongo Bars..ishhh macam melompong2 molot bila nak sebut hahahaha
Dah pernah makan? Sedapkan...lagi kalau dapat makan panas2, rangup badam tu..
Tapi bukan Lin buat, kawan Lin yang buat, memang dia selalu ada open order untuk macam2 jenis desert atau kek, muffin, dan macam2 lagi le. Buat masa ni, kalau rasa nak makan, selalu Lin order dengan dia Anggerik Delicatessen bukan nama sebenar, sebab hari2 ada je bukak open order, tapi sapa yang order aje yang dapat ye.
Yang duduk area Jb, Bandar Baru Uda, bole la order terus dengan dia, sebab semuanya kena pick-up sendiri, no COD..huhuhu
Okeylah, sapa yang nak mencuba, bole cepat2 order booking ye..
Macam2 adaa...



CONGO BONGO BARS
- Pek budget rm15/10bars
- 1box 12"x12" rm65

Bole inbox/call/whatsapp 016-7324934 (SYU)





P/S: Manalah aku tak gemukkannnn!! Stop!!


2 Comments

  1. Baru nak ckp..blk2 entry makan je... mana laaaa takk....... hahhaah

    ReplyDelete
  2. @anakomak: Hahahaha adeii diet tapi cite makan, nafsu membuak2 ko..hahaha *jgn maree haaa :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com