Friday, January 10, 2014

CONGO BONGO BARS

Assalamualaikum wbt..

Cuba baca balik tajuk atas tu? Congo Bongo Bars..ishhh macam melompong2 molot bila nak sebut hahahaha
Dah pernah makan? Sedapkan...lagi kalau dapat makan panas2, rangup badam tu..
Tapi bukan Lin buat, kawan Lin yang buat, memang dia selalu ada open order untuk macam2 jenis desert atau kek, muffin, dan macam2 lagi le. Buat masa ni, kalau rasa nak makan, selalu Lin order dengan dia Anggerik Delicatessen bukan nama sebenar, sebab hari2 ada je bukak open order, tapi sapa yang order aje yang dapat ye.
Yang duduk area Jb, Bandar Baru Uda, bole la order terus dengan dia, sebab semuanya kena pick-up sendiri, no COD..huhuhu
Okeylah, sapa yang nak mencuba, bole cepat2 order booking ye..
Macam2 adaa...



CONGO BONGO BARS
- Pek budget rm15/10bars
- 1box 12"x12" rm65

Bole inbox/call/whatsapp 016-7324934 (SYU)





P/S: Manalah aku tak gemukkannnn!! Stop!!


2 comments:

  1. Baru nak ckp..blk2 entry makan je... mana laaaa takk....... hahhaah

    ReplyDelete
  2. @anakomak: Hahahaha adeii diet tapi cite makan, nafsu membuak2 ko..hahaha *jgn maree haaa :p

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com