CUPCAKE MINI DARI HOUSEOFMINI

1/09/2014 07:30:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Siyes cakap, terharu sungguh, sayang nak makan mini cupcakes ni, shomel giler, sweet sangatttt...
Rezki orang nak bagi, kita amik ajelah, ntah sapa bagi tapi rasanya daku tahu sapa yang bagi..hehehe 
Kalau tak kerna awak yang bagi, kita pun tak tahu dan tak beli juga mini cupcake ni, selalu beli donut dia je.
Rasanya shedapp sangat! Cukup sekali ngap masuk mulut, krim dia tak berapa manis dan cake dia sangat moist dalam molot..sedappp...
Nanti kita nak beli juga la, yang ni orang bagi, jadi tak tahu berapa harganya tu, nanti kita pi tanyakan ye..




Walaupun kita tengah diet, kita tetap makan juga, rezki jangan ditolak, maut jangan dicari, kannnn..hehehe
*Comeykann cupcakes tu kan kan kan..?

Klik website dia HOUSEOFMINI 






P/S: Kreatif sungguh airtangan orang kan, ermm airtangan aku juga tak kreatif, cuma berpeluh jeee..kekeke


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Dah beberapa kali mkn cup cake ni... penah gak house of mini hadiahkan cup cake yg besar 6 bijik sbb review dlm blog... hehhee... tp skrg dh mahal skit yg kecik molek ni... dulu singgit jer... lps gula naik harga cake die pun naik harga jadi sebijik rm1.50... dah la skali ngap jer...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.