MAAJUN RAPAT NAK-NAK (PIL HERBA)

1/11/2014 02:30:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Hehehehe kalau dok baca tajuk je dah tau camne powernya Maajun ni kan? Nak nak gitu..hahaha
Nak cite banyak pun takut kang terkeluar unsur lucah tapi ini bukan lucah, ini untuk kesihatan wanita lelaki juga kesihatan diri dan rumahtangga.
Cumanya nak cite pengalaman orang dah cuba dengan yang belum cuba ni susah sikit, kang cite banyak kata tak betul plak, tak cite ada yang tanya pulak kang..ermmm
Takpe takpe, langkah selamat, Lin sharekan kat sini, khasiatnya dan juga macam mana nak dapatkannya, jangan risau dan jangan malu nak bertanya, nanti col Mama Mona tu, tanyalah seberapa banyak soalan nak tanya ye.. 



Maajun RAPAT NAK-NAK....(PIL HERBA)...

Antara kebagusan Maajun Rapat Nak-Nak....Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
(sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan pil herba ini untuk merawat masalah dalaman dan luaran. 
Contoh keputihan,senggugut, period tak stabil, gatal2 di tempat sulit, lendiran, apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga. Utk ibu2 yang dalam pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..untuk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab.

Fungsi Pil Herba :

Mengatasi masaalah keputihan,mis v berair.
Mengatasi masalah kentut faraj.
Merapatkan,Mengetatkan bahagian intim wanita.
Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung
 Meningkatkan kesuburan wanita/membantu/berikhtiar menambah zuriat
 Melancarkan haid dan mengatasi senggugut
 Membuang toksin/ kolestrol dan lemak dalam badan
 Memulihkan tenaga dan peredaran darah
 Merawat masalah angin dalam badan
 Memulihkan tenaga dan peredaran darah
 Menambahkan susu badan bagi mereka yang menyusui anak
 Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat
 Mengurangi risiko sembelit dan buasir
 Mengecutkan peranakkan bagi ibu selepas bersalin
 Merawat masalah prolapse (ketombong)
 Mengekalkan keayuan dan menegangkan kulit (awet muda)
 Membantu mengawal tekanan darah tinggi
 Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
 Menghilangkan masalah gata-gatal ditempat sulit
 Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang
 Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami/isteri

*Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation.
supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v).

**PERHATIAN**
Wanita hamil dilarang ambil.
*Wanita dalam haid

Banyakkan meminum air putih untuk hasil yang lebih baik
Tindak balas adalah berbeza-beza mengikut kesesuaian badan seseorang
Ini adalah persedian herba tradisional SESUAI UNTUK REMAJA,WANITA,IBU-IBU DALAM PANTANG,DAN JUGA LELAKI

Berhajat boleh terus hubungi SRI MONA di hot line ini 0167683860 atau 





P/S: Hhahah dah macam ratu jamu pulak aku ni kakakakah! LOL


You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. weiii!!
    Jangan lupa order tau tuk ako!!

    ReplyDelete
  2. @anakomak: Yeee dah order dah, nanti hari Rabu klu dh ada aku gi amik.. :)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.