MAT GEBU 38 TAHUN HARI INI!

1/08/2014 07:30:00 AM

Assalamualaikum wbt..


Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu,,
Allah selamatkan MAT GEBU bukan nama sebenar ..
Allah selamatkan kamu,,



Selamat hari lahir mat, aku doakan moga kau dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, ditambahkan rezki, dilindungi dan diberkati dunia akhirat olehNya..
Moga terus tabah sabar dalam menjalankan tanggungjawab sebagai seorang Chef Blogger dan juga sebagai anak yang soleh..
Moga kebahagiaan senantiasa bersama kau Mat. Terima kasih atas persahabatan yang ikhlas terjalin antara kau dan aku..Rahsiaku rahasiamu jua..hahahaha *keji giler cite dalam bas tu..!

Mat Gebu: 8.1.1976
Aku: 19.11.1976
Ben Ashaari: 30.11,1976

*semua ni tahun naga & kala jengking, panasss, kalau marah mau berapii bisa kuar dari mulut, tapi aku kalau ketawa je, berasap macam mulut naga..kekekekeh





P/S: Pantasnya masa berlalu..sekejap sikit lagi nak masuk 40an dah..ermm 


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Pejam celik pejam celik je kan.... hepi besedei mat

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sis linn...kita sebaya tapi aku yang sulong...ehemm..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.