MAT GEBU DAN JALEN

1/05/2014 07:30:00 AM

Assalamualaikum wbt...

'Lin, Mat Gebu tu dah bukak kilang Jalen ke?'
'Haaaa???'
'Yee, sebab tgh cari2 resepi terbukak blog Jalen, sekali gambo dia sama macam Mat Gebu punya blog'
'Kekekekeke...ntah, nanti aku tanya ye, yang aku tau Mat gebu tu ada kerjasama bersama dengan Jalen, tak tahu pulak aku dia bukak kilang Jalen, hahahahaha*gelak besau*'

Adoii ko Mat, kalau betul ko bukak kilang senyap2 memang aku tabur bedak nanti le kat muka ko, sebab tak bagitau aku majlis potong reben..adoii gelak tak ingat aku kalau ingat2 whatsapp kawan aku tu...adeiiii
Apa2 pun nanti Lin suruh Mat Gebu explain ye macam mana bole kawan aku tu kata Mat Gebu bukak kilang Jalen hahahaha...


Ni blog MAT GEBU 



Yang ni pulak blog JALEN ...


Rupanya macam2 produk dari brand Jalen ni ek, baru ku tahuuu..hehehe





P/S: Sekarang pun Lin tukar dan guna kicap Jalen, jimat dari yang Cap Ki*** U**** tu...


You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com