PENYINGKAP FAKTA @MAJALAH 3 TV3

1/06/2014 07:30:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Ingat lagi cerita dan kes Villa Nabila di Johor? Kalau di kenang2kan balik rentetan cite tu dan kejadian sebenar ceritanya yang menjadi panas tiba2 tu, ada geram pulak pun ada, seram pun ada, rasa nak gelak pun ada..hehehehe
Tapi banyak sangat baca dan dengar spekulasi cite sebenarnya di sebalik misteri Villa Nabila, yang mana benar yang tak benar pun tak tau lah, termasuk aku...
Jadi jangan banyak sangat fikir dan nak korek2, kita tunggu Majalah 3 malam ni, tengok dan faham sendiri..
Yang tertinggal cerita kes panas Villa Nabilla sebelum ni, bole baca di SINI dan di SINI 





Lebih 25 tahun bersiaran, Majalah 3 bakal melakarkan satu sejarah, memaparkan kisah hobi UNIK kru Penyingkap Fakta.
Mereka bakal mendedahkan fakta mengenai pelbagai dakwaan menyeramkan di 3 lokasi istimewa dikunjungi di Kuala Lumpur, Perak dan Johor.

Baca selanjutnya di blog Bersama Mazidul & blog Penyingkap Fakta 






P/S: Sampaikan jualan Pasar Malam pun ada jual 'Sirap Bandung Villa Nabila' , meletop terus namamu Nabilla..hehehe


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.