RINDU BAYANGAN

1/02/2014 05:16:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Don't gelak2 okeh! Petang2 ni nak amik mood jiwang karatz sikit kakakakakah!
Amekkaw, sekali tak update blog senyap sepi, sekali update, jiwang muntah hijooo kuar!! Hahahahaha
Aiman tak kesah.. :p


RINDU BAYANGAN-CAREFREE

Bila kukenang kurenung gambar wajahmu
Kisah yang lalu tak akan berulang lagi
Lupakan saja cerita lama
Usah dirayu pada yang tak sudi

Janganlah dinanti pada yang telah pergi
Hanya luka lamakan berdarah kembali
Kini kecewa tidak terkata
Mengapakah itu disebut lagi

( korus )
Apalah yang hendak di kata
Sudah suratan takdir yang menentukan
Ooh..oh..inilah ragam manusia
Manis di bibir pandai bermain lidah

Berputar-putar membelitkan kata-kata
Hanya linangan air mata yang menitis
Pada bayangan di angin lalu
Membisikkan kata rindu bayangan


*Gambar bukan hiasan tapi betul2 perasan hahahaha...




P/S: Huhuhu rindu kat awak laaaa... :(


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Amboiii rajin nya dier haha... eh eh rindu awk jugak!

    Pssttt nnt kita terbang lagi ek ke sana....

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.