UNTUK KITA PENDOSA

1/03/2014 05:00:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Sejak2 ni mood membaca datang balik, bila dah duduk membaca satu kerja termasuk FB pun dah tak ingat nak tengok, kadang2 kerja rumah pun tertangguh dek kerna syok membaca..hehehe *apa nak jadi dengan ko ni Lin oi!!..
Tapi tengok pada buku yang yang di baca, kalau buku novel2 ni, tak berapa nak minat sangat ngadap membaca tapi yang jadi khusyuk buku berbentuk ilmiah, bukan nak tunjuk bagus, tapi bila baca insaf kejap, duk fikir dan terlintas terbayang terus apa yang di pesan dan kata2 nasihat yang sangat mendalam..huhuhu bersyukur tak terhingga!
Dan beberapa hari lepas, Lin baru habiskan baca buku terbitan PTS bertajuk 'UNTUK KITA PENDOSA' tulisan dari HILAL ASYRAF...
Buku yang patut kowang beli dan baca untuk tauladan diri sendiri juga untuk dikongsi kepada teman2...InsyaAllah..


DOSA ADALAH UJIAN..

"Dan kembalilah kamu kepada Tuhankamu dengan bertaubat serta berserah bulat-bulat kpada-Nya, sebelum kamu didatangi azab ini kerana, sesudah itu kamu tidak diberikan pertolongan"
Surah Az-Zumar, Ayat-54 ...





P/S: *Sekadar perkongsian bersama...sekian...


You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.