WAITING FOR YOU

1/16/2014 03:34:00 PM

Assalamualaikum wbt...
MAAF...buat 2 harini tiada 3 kali update sehari, disebabkan Lin sibuk sikit 3,4 hari ni..
Sibuk menunggu kepulangan anak2 tersayang balik JB, sibuk dengan persiapan Maulud Nabi saw, jadi masa tu agak cemburu nak duduk depan laptop update blog.
Tapi takpe, nanti dah tak sibuk dan dah selesai semua, Lin akan update lagi dan lagi ye, macam2 cerita nak cerita dan share ni, tunggu ye...hehehee

Aisssshh rasa lambat beno masa berjalan harini, tak sabar nak peluk cium anak2 semua...
Anak2...hati2 ye, nanti tunggu Mak amik ye, pastu kita pi pekena stimbot ok..!
Yang di si nun tu, cepat2 turun, kang jalan jem plak kang...esok kan masing2 balik cuti Thaipusam 3 hari..








P/S: Kalau dah jumpa nanti, mesti macam2 cerita..hehehehe mis u anak anak anak semua... :)


You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.