WAITING FOR YOU

1/16/2014 03:34:00 PM

Assalamualaikum wbt...
MAAF...buat 2 harini tiada 3 kali update sehari, disebabkan Lin sibuk sikit 3,4 hari ni..
Sibuk menunggu kepulangan anak2 tersayang balik JB, sibuk dengan persiapan Maulud Nabi saw, jadi masa tu agak cemburu nak duduk depan laptop update blog.
Tapi takpe, nanti dah tak sibuk dan dah selesai semua, Lin akan update lagi dan lagi ye, macam2 cerita nak cerita dan share ni, tunggu ye...hehehee

Aisssshh rasa lambat beno masa berjalan harini, tak sabar nak peluk cium anak2 semua...
Anak2...hati2 ye, nanti tunggu Mak amik ye, pastu kita pi pekena stimbot ok..!
Yang di si nun tu, cepat2 turun, kang jalan jem plak kang...esok kan masing2 balik cuti Thaipusam 3 hari..








P/S: Kalau dah jumpa nanti, mesti macam2 cerita..hehehehe mis u anak anak anak semua... :)


1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com