Thursday, January 16, 2014

WAITING FOR YOU

Assalamualaikum wbt...
MAAF...buat 2 harini tiada 3 kali update sehari, disebabkan Lin sibuk sikit 3,4 hari ni..
Sibuk menunggu kepulangan anak2 tersayang balik JB, sibuk dengan persiapan Maulud Nabi saw, jadi masa tu agak cemburu nak duduk depan laptop update blog.
Tapi takpe, nanti dah tak sibuk dan dah selesai semua, Lin akan update lagi dan lagi ye, macam2 cerita nak cerita dan share ni, tunggu ye...hehehee

Aisssshh rasa lambat beno masa berjalan harini, tak sabar nak peluk cium anak2 semua...
Anak2...hati2 ye, nanti tunggu Mak amik ye, pastu kita pi pekena stimbot ok..!
Yang di si nun tu, cepat2 turun, kang jalan jem plak kang...esok kan masing2 balik cuti Thaipusam 3 hari..








P/S: Kalau dah jumpa nanti, mesti macam2 cerita..hehehehe mis u anak anak anak semua... :)


1 comment:

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com