HELLO MARCH

3/04/2014 09:31:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Hello March. Hello to the belief that even the smallest among us are capable of journeying to the end of the rainbow and finding treasure. Hello to the sunlight, shining a little brighter and longer and blanketing the old man's winter. Hello to the fluctuations in the weather makes us anxious and makes us beg internally for spring to give us that sweet embrace once more. Hello to the surprise of uncovering a four leaf clover mimics our own desire to find our ourselves anew. Hello to the belief that the magicians still exist: the lovers, the dreamers, and me. Hello to the thawing of the earth; to the promise of you're endless freedom and the warmth will keep on flowing. Hello, March, and to the sun and the stars and the universe. We are being reborn. I promise to be better, to be happier, to be filled with light again.




Aummm cakkk! Lama giler tak update gara2 laptop takde, spoil mood betul, now laptop sudah kembali, so bole jenguk2 blog kengkawan dan update cite yang banyak dah tertinggal...
Jomm sambil2 menDADIH DIDIH kekekeke...







P/S: Ada yang rindu dan tunggu di sini ke? Ada? :p


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.