FRUST MENONGGENG & CEMBURU OK!

6/02/2014 08:50:00 AM

Assalamualaikum wbt...

No caption untuk gambo2 di bawah ni, hanya baca tajuk aje dapat menggambarkan perasaan ku..sajaa malas nak nangis depan derang...tapi dalam hati..huwaaaa menangis macam orang kena senggugut!! Ok bai.. :p




Arghhhhh....hurmmmmm...huwaaaaa.. :((
Retna...nanti kita pi lagi ye..!
Untung ar anakku Ridzuan tu..ermmm takpelah, janji happy sokmo..
Thank you SEMUA..!!!!






P/S: Kalau aku pergi agaknya, lagi meriah kot..havoc havoc havoc..hahahaha :p


You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. Alololo takmo nanes nanes.. next time kita g lagi... mmg x puas .. aku gi lagi nak soping sokmo haahha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.