Monday, June 02, 2014

FRUST MENONGGENG & CEMBURU OK!

Assalamualaikum wbt...

No caption untuk gambo2 di bawah ni, hanya baca tajuk aje dapat menggambarkan perasaan ku..sajaa malas nak nangis depan derang...tapi dalam hati..huwaaaa menangis macam orang kena senggugut!! Ok bai.. :p




Arghhhhh....hurmmmmm...huwaaaaa.. :((
Retna...nanti kita pi lagi ye..!
Untung ar anakku Ridzuan tu..ermmm takpelah, janji happy sokmo..
Thank you SEMUA..!!!!






P/S: Kalau aku pergi agaknya, lagi meriah kot..havoc havoc havoc..hahahaha :p


1 comment:

  1. Alololo takmo nanes nanes.. next time kita g lagi... mmg x puas .. aku gi lagi nak soping sokmo haahha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com