BISKUT RAYA MAGIC

7/02/2014 01:44:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Salam Ramadhan semua..kowang puasa tak? Alhamdulilah, diam tak diam hampir masuk 4 hari kita berpuasa kan, sekejap betul masa berlalu. Bagi kaum pompuan yang tak dapat menyambutnya tu, harap bersabar, kamu memang istimewa sebab Allah bagi ABC (Allah Bagi Cuti), kannnn owang pompuan je yang ada, owang lelaki takde, hehehe..
Rasanya ada yang dah mula buat biskut raya kan? Ada yang buat sample untuk menjual, ada yang buat untuk bazar, ada yang buat untuk di hantar ke ejen, ermm kalau kata buat untuk raya, awal beno pulak rasanya..
Lin? Tak le buat banyak mana, paling tidak sejenis je, biskut sarang semut, tu je biskut yang mesti buat, sebab anak2 suka biskut tu, kalau beli tak cukup nanti. Semalam malam hubby balik bawak sample kuih, sekali bukak, makk oii meriahnyaa, bermacam2 jenis ada, terus hubby kata 'Dah, tahun ni tak yah susah2, order je, rasa tengok mana nak'..hehehehe kan kan tu le namanya biskut raya magic..Rasa, tunjuk, hulur, siap! 
Harga pun tak mahal, rasanya pun sedap, sebab homemade punya, wife kawan hubby yang buat, sebab tu bole caya le kesedapannya tu..hehehe



Tengok tu..meriahkann...hehehe
Tunjuk2 juga, tapi ingat jangan gelojoh, kang tunjuk punya tunjuk penuh satu meja kekekeke








P/S: Belum ada idea mau deco raya..huhuhu :(


3 Comments

  1. Ooo..ni rupanya magic..hehe..betul juga

    salam ramadhan..jom ke blog cikgu

    http://www.teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hihihihi... untunglah badan!

    ReplyDelete
  3. Makan kat umh ko je la, bole :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com