SAMBAL HIJAU@IJO

9/30/2014 08:00:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Sana sini bukak IG bukak Fb, bukak twitter, semua kawan2 duk pomot dan tunjuk sambal ijo gini, tekak dah terasa2 je, tapi mikir nak ngeposnya, nak bank in duitnya, nak tunggu posnya, ermm batalkan aje dulu niat tu, telan air liuq dulu je..
Tapi alhamdulilah akhirnya dapat juga merasa sambal ijo ni. Memang mabeles sedap, susah nak cakap kalau orang tanya camne rasanya, sebab lain tekak lain citarasa, macam Lin ok je, tak pedas dan sesuai dengan anak tekak..kira molek la, nak pedas tambah je cili potong..
Memang puashati, nak order pun senang, sebab yang buatnya Geng setaman Lin je, duduk area rumah Lin sini je, jadi COD terus depan pintu hehehe..
Harga pun sangat berpatutan, berbaloi dengan sedap dan kuantitinya..memang lengkap la..
Yang belum cuba tu bole cuba, bukan makan dengan nasi je, makan dengan lempeng, ubi rebus dan juga bubur pun sedap katenyaa..nanti nak cuba. Dan kalau memang nak mudah lagi, buat pes nasi goreng, sodap jugaaaa..percayalah!! recomended!



"Sambal Ijo Dapur Warisan"...kalau rasa teringin nak order dan rasa, bole whatsapp ke 0167333237 untuk pertanyaan...
Atau PM fb ke page Dapur Warisan ...
Mmg berbaloi sedap meletop! 









P/S: Lagi memudahkan kerja surirumah, semuanya di hujung jari anda..hehehe


1 Comments

  1. aduhai sedapnya sambal ijo ni cicah ubi rebus..nyum2.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com