Tuesday, September 30, 2014

SAMBAL HIJAU@IJO

Assalamualaikum wbt...

Sana sini bukak IG bukak Fb, bukak twitter, semua kawan2 duk pomot dan tunjuk sambal ijo gini, tekak dah terasa2 je, tapi mikir nak ngeposnya, nak bank in duitnya, nak tunggu posnya, ermm batalkan aje dulu niat tu, telan air liuq dulu je..
Tapi alhamdulilah akhirnya dapat juga merasa sambal ijo ni. Memang mabeles sedap, susah nak cakap kalau orang tanya camne rasanya, sebab lain tekak lain citarasa, macam Lin ok je, tak pedas dan sesuai dengan anak tekak..kira molek la, nak pedas tambah je cili potong..
Memang puashati, nak order pun senang, sebab yang buatnya Geng setaman Lin je, duduk area rumah Lin sini je, jadi COD terus depan pintu hehehe..
Harga pun sangat berpatutan, berbaloi dengan sedap dan kuantitinya..memang lengkap la..
Yang belum cuba tu bole cuba, bukan makan dengan nasi je, makan dengan lempeng, ubi rebus dan juga bubur pun sedap katenyaa..nanti nak cuba. Dan kalau memang nak mudah lagi, buat pes nasi goreng, sodap jugaaaa..percayalah!! recomended!



"Sambal Ijo Dapur Warisan"...kalau rasa teringin nak order dan rasa, bole whatsapp ke 0167333237 untuk pertanyaan...
Atau PM fb ke page Dapur Warisan ...
Mmg berbaloi sedap meletop! 









P/S: Lagi memudahkan kerja surirumah, semuanya di hujung jari anda..hehehe


1 comment:

  1. aduhai sedapnya sambal ijo ni cicah ubi rebus..nyum2.. :)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com