AWAK KAT MANA? - TAUFIK BATISAH

10/29/2014 07:30:00 AM

Assalamualaikum wbt..


Taufik Batisah - Awak kat mana

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga

Sikit-sikit dia mesti tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila

Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)
Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri

Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)



*Kalau dengar lagu ni eeee rasa annoying gileee tapi ayat dan lirik dia tu buat kita jadi sebut2 aje selalu hahahaha 'awak kat mana, awak kat mana' kekekeke (jangan banyak tanya kang kena penampau!) hahahahaahha...






P/S: Lirik macam tu pun bole buat lagu ek...aku nak cipta lirik gak laaa..tajuk 'saya di sini' hahahahaha


3 Comments

  1. as salammualaikum awak...
    awak kite nk skrip lagu ni bole tak awak...
    awak kat mana..?
    kita kat sini...nak lagu
    bole tak awak..?

    ReplyDelete
  2. @Adams Ayens Waalaikumsalam Adam Ayens. Bole bole silalah, kalau tak boleh nak copy, search aje di gugel, sbb sis pun copy dari carian gugel hehehe 'Awak Kat Mana"? hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com