BIRTHDAY WISHLIST: SAMSUNG ALPHA

10/04/2014 07:00:00 AM

Assalamualaikum wbt..


Tajuk nampak macam berlagak poyo je kan hahahaha...eh ada aku kesah!
Sapa aje yang takde impian dan harapan kan, termasuklah aku ni,ermm dah le surirumah, nak beli duit sendiri, jangan mimpi le, takat nak beli duit beli spender renda2 je bole laa..lagi kan nak beli hengpong, duit belanje surirumah lebih kepada beli vitamin dan rawatan muka dan badan je, lain2 kena hulur tangan kat incik suami.. hihihihi
Jadi, bila nak dekat bulan November ni, hahaha pandai2 le ngendeng, gosok2 mana perlu, bagi hint2 bunga2 dulu, hahahaha nanti dah dekat baru le jawab soalan incik suami tu 'nak apa hadiah besday' hahahaha *pandai tak aku... :p
Buat masa ni Lin pakai Samsung Mega 6.3, mana2 gambar yang kat IG dan FB ke blog ni, rata2 kebanyakkannya Lin guna hp tu la, dah setahun Lin pakai, buat masa ni ok la dan belum ada masaalah lagi yang timbul, cuma biasa le makin hari makin canggih keluar masuk model hengpong, tapi yang tertarik hati Lin Samsung Aplha ni, ntah le mula2 dengar buat biasa je, sekali dah pergi tengok, pegang, raba, dan cuba view semua, perghh gatal tangan dah bila pegang Samsung Mega, dia punya body dah macam ala2 iPhong ko, mau tak terjojol bijik mata nengok... hahahahaha...
Kalaulah kan kan, ye laaa mana laaaa tau kan kann..kot kot kan kannn, sekali impian tercapai dapat! Perghhhh senyap le blog kejap, sebab dok godeh hengpong baru hahahahaahhaah :p


*gambar dari google


Tengok tu tengok..aduh mengancam seksi gilosss arr...tak leh tahan tengok yang gold tu..arghhhhh
iPhone? ngeeeee i tak berapa minat iPhone laaa...*ikon monyet tutup molot*
Tak pe tak pe, tak dapat pun takpe, sekadar impian saje, yang ada ni pun dah bersyukur dah, dari takde kann kann kannn...Alhamdulilah!!
Tapi...kalau boleh, nak laaaa hahahahaha :p


Nak tau lebuh lanjut klik sini SAMSUNG APLHA 






P/S: Makin lama tak terkejar gadjet2 ni..makin canggih makin mahal..huhuhuhu


You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.