Friday, October 10, 2014

ORION'S FLIGHT TEST

Assalamualaikum wbt..


Send Your Name on NASA’s Journey to Mars, Starting with Orion’s First Flight..

Perghh tajukk, dah rasa macam nak terbang ke bulan je..
Terbaca update dari blog Amanz, terus klik dan mencuba, hehehe. Kot nanti tersenarai juga nama aku kat planet tu kan...
Kowang cubalah!!..
*Takde isi IC, cuma masuk nama, warganegara, line code dan email je..Lin pakai nama penuh, sebab nak bagi owang planet tu sebut tergeliat sikit lidah hahahaha..


Image from Nasa
Kalau kowang dah summited nama kowang, nanti kowang dapat le boarding pass macamtu..hehehe


If only your name could collect frequent flyer miles. NASA is inviting the public to send their names on a microchip to destinations beyond low-Earth orbit, including Mars.

Your name will begin its journey on a dime-sized microchip when the agency’s Orion spacecraft launches Dec. 4 on its first flight, designated Exploration Flight Test-1. After a 4.5 hour, two-orbit mission around Earth to test Orion’s systems, the spacecraft will travel back through the atmosphere at speeds approaching 20,000 mph and temperatures near 4,000 degrees Fahrenheit, before splashing down in the Pacific Ocean.
But the journey for your name doesn’t end there. After returning to Earth, the names will fly on future NASA exploration flights and missions to Mars. With each flight, selected individuals will accrue more miles as members of a global space-faring society.

"NASA is pushing the boundaries of exploration and working hard to send people to Mars in the future,” said Mark Geyer, Orion Program manager. "When we set foot on the Red Planet, we’ll be exploring for all of humanity. Flying these names will enable people to be part of our journey."
The deadline for receiving a personal “boarding pass” on Orion’s test flight closes Friday Oct. 31. The public will have an opportunity to keep submitting names beyond Oct. 31 to be included on future test flights and future NASA missions to Mars.

To submit your name to fly on Orion’s flight test, visit:


**Kalau kowang tak faham bahasa omputeh ni, bole baca bahasa melayu di SINI 






P/S: Tak dapat ke Planet, dapat letak hantar nama pun jadi laa kann..mana tau ada owang bulan suka kat nama aku, dia ajak naik ke sana hahahahaha


No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com