Wednesday, November 19, 2014

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

Assalamualaikum wbt..


Alhamdulilah ! Alhamdulilah ! Alhamdulilah !
Syukur padaMu Ya Allah, harini 19.11.2014, maka genaplah umur ku 38thn. Ye tiada rahasia dalam umur ku, apalah ada pada angka itu kan, semua orang pasti akan tua..huhuhu
Pertamanya Lin nak ucapkan terima kasih jutaan banyak2 buat Mak Lin, Puan Rosnah Bt Abdullah, yang telah melahirkan Lin pada 19.11.1976, dan juga pada arwah ayah Lin, Md Noor Bin Md Hasshim, yang telah mengawini Mak, ye la, kalau takde ayah, takde la dapat Mak melahirkan anaknya..huhuhu




Terima kasih Allah, sehingga kini aku dapat bernafas, sihat, dan dapat melalui kehidupan yang serba sempurna ini, bersyukur sangat di apit insan2 tersayang dan juga teman2 dan keluarga yang tersayang. Sudah cukup sempurna rasanya hidup ini, tapi banyak lagi yang perlu aku perbaiki dan muhasabah diri dalam mengharungi liku2 hidup yang masih panjang ini itupun jika di izinkan olehNya jika panjang umur ku..
Terma kasih Allah,.!

Selamat hari jadi Puan Marlin Md Noor...
Senyum selalu, be happy dan muda sokmo..hehehehe







P/S: Terima kasih juga pada yang wish dan komen ucapan besday kat Lin..love u all !! muaachhs ...
Yang takde wish tu mungkin dia lupe agaknya hahahahaha :p


3 comments:

  1. Selamat Hari Lahir Lin, semoga dipanjangkan unur,murah rezeki dan diberkati kehidupan Lin dunia akhirat. Amin Ya Robal' Alamin

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sis lin....hepi besday tu u...:)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com