WELCOME NOVEMBER !

11/03/2014 10:41:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Selamat datang November, hehehe. 
Sori lambat nak update dari 1hb, maklum sakan bercuti family ke Melaka, hehehe holiday yang tak di rancang, dan juga kebetulan harijadi anak Lin yang sulung semalam 2hb Nov, so alang2 dah hubby pun cuti, jalan ke Melaka, tak kisah orang kata 'Melaka jek?' janji kami sekeluarga bahagia hepi luangkan masa bersama.
November bulan yang Lin tunggu2 dan bulan yang akan buat umur ku bertambah lagi setahun, huhuhu. Tapi takpe, apalah ada pada angka kan, yang penting maintain muda selalu, tambah iman dan juga buat baik selalu, tua macam mana pun tetap nampak muda kalau senyum selalu hehehe..
Rasanya tak silap ramai kawan2 yang sambut besday bulan November ni kan? Dan ada juga yang dah menghitung2 detik masa je nunggu hari lahir hehehehe..kan kann :p
Tahun ni agak special sikit, sebab belum tiba hari lahir dah dapat hadiah dari Mr.Hubby, hahaha, bukan 1 tapi sekali bagi 5 hadiah, kakakakah. Apa dia? Tungguuuu masanya nanti, Lin share ok.,lalalalala
Ok apa2 pun, yang terlintas dalam fikiran ni, ermm cepatnya masa berlalu, dah nak akhir tahun kan, dah nak masuk tahun baru, azam lama belum tercapai, dah nak masuk azam baru, rasanya tak payah le nak berazam, guna pakai aje azam lama, dan azam Lin, nak tunaikan azam Lin yang tahun2 sudah yang belum tercapai hehehehe. Kowang pula macam mana? ..




@ScorpioTerms: You can't keep a secret from a ‪#‎Scorpio‬. Eventually, he or she will find out then it's gonna be some major problems.







P/S: Teringin nak beli minyak wangi yang branded sikit (ori) untuk hadiah diri sendiri..*kelakar ke?


You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. takpe sis melaka pun ok..yang penting dapat luangkan masa dengan famili puas2 tu lagi best kan..saya & husband pun mcm tu..tak payah pegi jauh2 yang penting kita enjoy!!

    singgah dari www.bazliaamoza.com

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.